fredag 13 februari 2009

Galna Bets och konstig tidsuppfattning!

Poker Magazine´s Chefredaktör har ingått ett lite knasigt vad. Han skall äta 24 Big Mac-Burgare under ett dygn men han får bara äta 1 st varje timme.

Fasen att inga vill göra såna här vad med mig. Burgarna vore inga problem, dock att hålla sig vaken i 24 timmar är lite kämpigt....Eller inte förresten, Jögge och jag satte nytt "Footballmanager-rekord" i Onsdags när vi lirade 17 1/2 timme på raken...Det kändes som om det gick lika fort som ett Seinfeld-avsnitt ungefär...

Både Jögge och jag känner likadant när det gäller tid när vi sitter på våra managerdagar. Aldrig går tiden så snabbt! 8 Timmar på jobbet, som ibland kan kännas som flera dygn, betar man av bara genom att scouta spelare och kanske några träningsmatcher. 12 timmar spelande känns faktiskt som max 1 timme i verkliga livet. Om vi nångång i livet skulle åka på semester ihop, säg Thailand med en 12-timmarsflygresa, vore detta inga problem. Skulle ju knappt hunnit starta upp datorerna och börja kolla igenom laget förrän man var framme.

Det är därför vi allt som oftast chansen ges ger oss in i Fotbollsmanagervärlden...Total avkoppling kallas det...

Inga kommentarer: